Amintiri , amintiri …

Standard

Poarta noului an s-a deschis…
Deja am intrat prin ea si ne indreptam fiecare spre tinta propusa.
Totusi, nostalgia ne cheama spre ce a fost si gandul nostru porneste adesea spre frumosul din amintirile anului ce s-a stins.
Privind cu atentie in oglinda trecutului nostru, putem remarca stilul diferit in care glasul amintirii ne retrimite in suflet anumite momente traite.
Cele mai interesante sunt acelea in care mediocrul s-a transformat in extraordinar, superficialul in autentic, nesatisfacatorul in foarte bine si visele in realitate.Acelea sunt clipe pentru care ne-am vrea timpul inapoi, sunt momente pt. care dorim o reeditare, ca in inima noastra sa se scalde din nou in armonia ritmica a binecuvantarii implinirii.
Fie ca este rosul unui trandafir oferit persoanei iubite sau albul unu mesteacan rasarit la marginea cararii tale sau prima atingere dintre mama si prunc, toate raman pt. vesnicie in sufletul nostru sensibil, ca “stalpii de aducere aminte”
Indiferent cati ani vor trece peste ele sau vieti intregi de cautari, ele, amintirile noastre mult iubite ar putea, sub pensula unui artist divin, sa se transforme in cel mai realist portret al frumusetii sufletului nostru.
Si ce bine ar fi, ca la final de drum, sa ramana in urma noastra doar un portret…dar nu unul oarecare, ci unul creionat din lumina. Un portret cu nuante de cer, asemanator Blandului Pastor, care si-a lasat amintirile in Valea Plangerii pt. ca sa-si poata duce implinirile pe Inaltimile bucuriilor eterne.
Un portret care ne poate sopti, ori de cate ori trecem prin dureri si descurajari, ca extraordinarul nu-i doar o inchipuire, ca exceptionalul poate trai in noi, iar visele pot deveni MAREA NOASTRA REALITATE!
🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s